Olika typer av rollups

En rollup täcker i sig en ganska stor yta och flera rollups kan med fördel monteras bredvid varandra för att tillsammans återge en stor bild. Detta flexibla användingsområde tillsamans med ett litet format och ett lågt pris gör rollupen till ett mycket populärt redskap vid mässor och presentationer.

Men innan du beställer en rollup bör du ha en någorlunda klar bild av vad du ska använda den till:
Ska den användas som bildvägg på till exempel en mässa? Ska den vara dubbelsidig för exponering på båda sidor? Om den ska användas utomhus behöver den till exempel även tåla lite fukt. Berätta för din leverantör om hur du tänkt använda rollupen så ser de till att du får en som klarar av dina behov.

Eftersom rollupen ofta används som bakgrundsbild bör budskapet placeras relativt högt upp på vepan eftersom det ofta står människor eller utrustning placerade framför.

Tänk även på att välja en lite kraftigare och mer hållbar rollup så den klarar av att tas med och monteras upp och ner många gånger. På en högkvalitativ rollup kan dessutom bilden bytas när budskapet ska ändras. Så det lönar sig ofta att satsa lite extra pengar på en lite kraftigare konstruktion.

Lycka till i valet av rollup!

spennareT classic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *